Tandarts Dosti Zoetermeer, tandarts Seghwaert, angst tandarts Zoetermeer, ervaren tandarts

Over ons

Over de praktijk

Transparantie én zekerheid over de kosten

Mogelijk leven bij u zorgen over voor de kosten van de behandeling. Aarzelt u niet om dit aan te kaarten. U kunt er zeker van zijn dat wij hiervoor begrip hebben. Bij Tandartspraktijk Dosti zijn wij transparant over kosten. U ontvangt indien dit mogelijk is altijd een prijsopgave vooraf. Daarnaast bespreken wij graag alle mogelijke opties, zodat u financieel niet in moeilijkheden komt.

Toegankelijke praktijk

Tandartspraktijk Dosti wil er zijn voor iedereen. Wij houden rekening met mogelijke beperkingen waarmee de patiënt leeft, bijvoorbeeld verminderde mobiliteit of communicatieproblemen. U krijgt bij ons alle assistentie die nodig is en we besteden extra aandacht aan de communicatie. Bij ouderen houden wij extra rekening met de belasting die een behandeling met zich meebrengt. Dit passen wij aan aan de belastbaarheid van de patiënt.

Meertalige praktijk

In onze praktijk spreken we, naast uiteraard Nederlands, ook Engels, Russisch, Farsi, Pashto en Koerdisch. Onze meertaligheid geeft ons de mogelijkheid om de hulpvraag van de patiënt beter te begrijpen en dat maakt onze praktijk heel toegankelijk voor alle groepen van de samenleving.