team tandarts Zoetermeer, tandarts Zoetermeer, tandarts segwaert Zoetermeer, angst tandarts

Team

Nadia Azizyar / Tandarts

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heb ik een brede ervaring opgebouwd als tandarts, en zodoende heb ik een solide basis in het leveren van hoogwaardige zorg aan mijn patiënten. Wat mij drijft is het verbeteren van de mondgezondheid van mensen van alle achtergronden.

Ik ben deels opgegroeid in Sint-Petersburg, Rusland en vanaf mijn dertiende in Nederland. Ik heb dan ook een multiculturele achtergrond, waardoor ik me bewust ben van de verschillende culturele normen en waarden als het gaat om mondgezondheid. Deze kennis stelt me in staat om mijn patiënten op een cultureel sensitieve manier te benaderen en ervoor te zorgen dat hun individuele behoeften en wensen worden gerespecteerd.

Naast de talen Nederlands en Russisch ben ik ook het Engels en het Farsi machtig.

Mijn affiniteit met tandheelkunde voor kinderen stelt me in staat om ook de jongste patiënten te helpen bij het behouden van een goede mondgezondheid. Ik begrijp het belang van een positieve en rustgevende ervaring voor kinderen in de tandartsstoel, en doe er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek.

Daarnaast ben ik begaan met de mondzorg voor kwetsbare groepen in de samenleving. Ik geloof dat iedereen recht heeft op toegankelijke tandheelkundige zorg, ongeacht hun omstandigheden.

Mijn doel is om een veilige en gastvrije sfeer te creëren waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Ik zet mij dagelijks in voor het bevorderen van de mondgezondheid van mijn patiënten en ik help hen om hun stralende glimlach te behouden.

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 

Honar Dosti / Tandarts

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in verschillende landen. Ik lever zorg op maat, afgestemd op uw wensen.

Goede tandheelkundige zorg betekent voor mij niet alleen kennis en vakmanschap, ik weet dat ook het menselijke aspect heel belangrijk is. Een afspraak in onze praktijk is nooit haastwerk en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar patiënten met angst voor de tandarts. Als u zelf tot deze groep behoort, en/of al langere tijd niet meer op controle bent geweest, geeft u dit dan gerust aan. Ik doe mijn uiterste best om een vertrouwensband met u op te bouwen.

Voorspelbaarheid is daarin een belangrijk element. Ik maak steeds duidelijk wat er gaat gebeuren en geef antwoord op al uw vragen. Ik neem ruim de tijd voor u. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat ik er alles aan doe om pijnloos te werken. Ik heb in meerdere landen gestudeerd en gewerkt. Hierdoor kan ik me goed inleven in patiënten met diverse achtergronden. In onze praktijk spreken we, naast uiteraard Nederlands, ook Engels, Russisch, Farsi, Pashto en Koerdisch. Onze meertaligheid geeft ons de mogelijkheid om de hulpvraag van de patiënt beter te begrijpen en dat maakt onze praktijk heel toegankelijk voor alle groepen van de samenleving.


Rona Dosti / Mondhygiëniste

Ik ben een afgestudeerd mondhygiëniste. Sinds 2015 help ik mensen met hun mondhygiëne. Goede zorg betekent voor mij gedegen vakkennis en betrokkenheid. De patiënt staat bij mij écht centraal.

Bij Tandartspraktijk Dosti bent u verzekerd van steeds dezelfde behandelaar. Dit komt de vertrouwensband ten goede. Daarnaast werk ik met zachte hand en let ik nauwlettend op de pijngrens van de patiënt. Mensen met angst voor de tandarts of de mondhygiënist behandel ik geduldig, begripvol en voorspelbaar.


Nisar Dosti / Tandprotheticus

Ik ben afgestudeerd tandprotheticus, gespecialiseerd in het aanmeten en maken van kunstgebitten. Dit kunnen volledige, partiële en overkappingsprotheses op wortels of implantaten zijn.

Goede zorg leveren betekent voor mij dat ik voor elke patiënt mijn uiterste best doe. Ik ben geduldig en neem de tijd voor mijn patiënt. Ik betrek hem of haar zoveel mogelijk bij de behandeling, zodat ik weet welke wensen er zijn en de patiënt weet wat de mogelijkheden zijn. Ik vind het belangrijk dat wat ik maak precies voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Ik heb tien jaar ervaring als tandtechnicus. Ik werk niet alleen in een tandartspraktijk maar ben ook werkzaam in verpleeghuizen, dus ik heb ervaring met kwetsbare ouderen en mensen met een beperking.


Aya Berwari / Tandartsassistente

Mijn naam is Aya Berwari. Sinds februari en 2018 werk ik bij Tandartspraktijk Dosti. Ik ben hier intern opgeleid tot een volwaardig hoofdassistente. In deze rol ben ik een duizendpoot. Zo vindt u mij bijvoorbeeld aan de balie, waar ik u graag te woord sta. Verder assisteer ik tijdens de behandeling, plan ik afspraken in en help ik bij de administratie in de praktijk. Ik houd mij dus bezig met organisatorische zaken, maar mag onder toezicht van de tandarts ook een aantal handelingen uitvoeren.

Met mensen werken is mijn passie en ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. De afwisseling in dit beroep en het werken in een fijn team vind ik erg leuk. Het allermooiste aan mijn werk vind ik als u na een bezoek aan onze praktijk weer met een mooie glimlach de deur uitgaat.